Live Sensibly: leef gezond, voel je goed.

Hoi!

Ik ben Maaike, BGN Gewichtsconsulent.

Het is mijn missie om jou te helpen met je doelen rondom je gezondheid. Ik kan jou helpen met: blijvend afvallen, een betere relatie met voeding en/of eten voor krachtsport.

Neem een kijkje op mijn website en volg me op Instagram voor gratis no-nonsense info over een gezonde leefstijl.

Schrijf je hierboven in op de gratis nieuwsbrief voor diepgaandere info over voeding, gezond leven en krachtsport.

Heb je doelen rondom afvallen? Overweeg 1:1 coaching om je reis richting jouw doel soepel te laten verlopen!

Beperkte 1:1 coaching plekken zijn beschikbaar. Plan je gratis introgesprek.

Over mij

Ik heb de opleiding tot Gewichtsconsulent afgerond en ben lid van de beroepsvereniging BGN Nederland. Mijn kernwaarden zijn: eerlijkheid, openheid en empathie. Ik wil jou de persoonlijke aandacht geven die je verdient. Zelf ben ik al meer dan 18 jaar bezig met gezond eten en ruim 5 jaar met krachtsport.

Het is mijn missie om mensen te helpen gezonder te leven door de basics op orde te hebben (slaap, voeding, sport). Daarnaast wil ik andere vrouwen de voordelen van krachttraining laten inzien: het is voor onze gezondheid van groot belang om gespierder te zijn. Sterk zijn betekent voor mij: meer zelfvertrouwen en veel kunnen eten zonder aan te komen.

Ik doe aan powerliften op hoog niveau, in 2023 heb ik meegedaan aan het NK in de -76kg klasse.

Aanpak

Coaching is altijd persoonlijk en op maat. We leren elkaar kennen, bespreken je persoonlijke situatie en doelen en dan maak ik een plan voor je. Je gaat daarmee aan de slag om je potentie waar te maken!

Tijdens het proces zul je soms moeilijke momenten tegenkomen, dat hoort erbij. Ik gids je door die momenten heen, zodat je er mentaal sterker uit komt. We gaan voor goed genoeg, niet voor perfectie.

Je zult versteld staan van wat je allemaal kunt als je je voldoende inzet en de basics op orde hebt. Eet, slaap, beweeg en voel je fit. Be above average! 💪